menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟ: ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΥΟ UFO ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ {ΒΙΝΤΕΟ}



Όταν ο υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας ο συνταγματάρχης Richard French ήταν ο υπεύθυνος ερευνητής του  προγράμματος μπλέ βιβλίο στη δεκαετία του '50, η εργασία του ήταν να καταρρίψει ψευδή δημοσιεύματα για UFO.
Λαμβάνοντας υπόψη την εργασία του, ο French ποτέ δεν είχε ονειρευτεί πως θα καταλήξει στη Νέα Γη μία μέρα, και παρατήρησε  ό, τι εμφανίστηκαν σ 'αυτόν δύο εξωγήινοι που εκτελούσαν επισκευές σε ένα βυθισμένο, άγνωστο κυκλικό σκάφος.
Στην Ουάσινγκτον, DC, πρόσφατα, ο 83-χρονος συνταξιούχος αξιωματικός κατέθεσε στην "Ακρόαση του Πολίτη σχετικά με την αποκάλυψη" το πάνελ των έξι πρώην μελών του Κογκρέσου για το έργο του ως σκεπτικιστής UFO το 1952.
Ο French εξιστόρησε το πώς το περιστατικό της νέας γης εκτυλίχθηκε πριν από δεκαετίες, στις αρχές του 1950, αφότου είδαν δύο UFO που αποδέχτηκαν από πολλούς ανθρώπους στην ακτή του Αγίου Ιωάννη. Οι ανώτεροι του διέταξαν να εξετάσει την κατάσταση.
Είπαν, «έχουμε μια έκθεση UFO και σας θέλουμε για να την ερευνήσουμε", δήλωσε ο French στην Huffington Post. "Μου είπαν ότι υπήρχαν δύο από αυτούς και ότι ήταν βαθιά κάτω από το νερό.
«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην αποβάθρα, τουλάχιστον 100 στέκοταν γύρω απλά κοιτάζοντας με απορία το νερό, συμπεριλαμβανομένων πολλών τοπικών αστυνομικών. "
Ο υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας ο συνταγματάρχης Richard French στην ακρόαση του Πολίτη σχετικά με την αποκάλυψη.
Δείτε το Βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου